majka_km6
Moderatorka
No tak, niech nam rośnieTermin mam na 2.06. Teraz ważny jest ten jeden co został [emoji5]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No tak, niech nam rośnieTermin mam na 2.06. Teraz ważny jest ten jeden co został [emoji5]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z pakietu medycznego ale ze znizka 20 % wiec to wsyzlo jakies 50 zlA wy cytomegalie robicie na nfz czy prywatnie? Ja nie robiłam...
O matkoMajka ja na ten moment mam wizyty prywatne u gin, bo na NFZ już nie ma miejsca do końca tego roku, więc skoro wizyta prywatna, to i wszystkie badania prywatniedlatego za badania w poniedziałek zapłaciłam 340 zl
Mam już dwóch synów (7 i 5 lat), starszy zapowiadał już wcześniej, że jak będzie miał młodsze rodzeństwo to się wyprowadza do babci [emoji12] bo nie będzie wysłuchiwał płaczów i krzyków i wąchał kup [emoji12] młodszy się bardzo cieszy ale ma być braciszek [emoji15] Mieszkamy w woj. mazowieckim a ja aktualnie jestem w pracy [emoji5]No tak, niech nam rośnienapisz coś o sobie masz już jakieś dzieciaczki? Z kąd jesteś?