Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No co Ty gadasz! Ale się uśmiałam!Mam już dwóch synów (7 i 5 lat), starszy zapowiadał już wcześniej, że jak będzie miał młodsze rodzeństwo to się wyprowadza do babci [emoji12] bo nie będzie wysłuchiwał płaczów i krzyków i wąchał kup [emoji12] młodszy się bardzo cieszy ale ma być braciszek [emoji15] Mieszkamy w woj. mazowieckim a ja aktualnie jestem w pracy [emoji5]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
A jak krwiaczek? Co ci poradzili na izbie? Kiedy kontrola? Też mam brzuchol a ty to podwójny
Nie jesteś jedna... Ja też mam często gigantyczny brzuch. Coś co poradzili na Izbie Przyjęć?
21Dziewczyny a tak już od doświadczonych mam. W którym tygodniu dowiedziałyscie się o płci swoich poprzednich dzieci ?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a tak już od doświadczonych mam. W którym tygodniu dowiedziałyscie się o płci swoich poprzednich dzieci ?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
To było do Suelen do Ciebie jest wyżejNie jesteś jedna... Ja też mam często gigantyczny brzuch. Coś co poradzili na Izbie Przyjęć?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
dziękiWroniasta ja bym się jak najszybciej kontaktowala z lekarzem, bo najprawdopodobniej będziesz musiała brać leki.