• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Tak byłam dziś, była jedna kobieta. Była miła. Ile mam lat, jakie wykształcenie, jaki kierunek, jaki wykonuje zawód, wzrost,waga , dlaczego się leczę. Odpowiedziałam, poprosiła o wezwanie podbiła i powiedziała że zwolnienie mam jak najbardziej zasadne, pożegnałyśmy się i tyle tam byłam, max 5 minut to trwało.

reklama
Tak byłam dziś, była jedna kobieta. Była miła. Ile mam lat, jakie wykształcenie, jaki kierunek, jaki wykonuje zawód, wzrost,waga , dlaczego się leczę. Odpowiedziałam, poprosiła o wezwanie podbiła i powiedziała że zwolnienie mam jak najbardziej zasadne, pożegnałyśmy się i tyle tam byłam, max 5 minut to trwało.

A ile czasu jesteś juz na umówię?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Co do płci to dlamnie niema znaczenia :D mam dziewczynkie i jak by byla jeszcze jedna to by bylo super . moja córka chciała by miec siostrzyczke . dlamnie łatwiej bo po córce duzo mam rzeczy .a jeszcze jedno udogonienie by bylo dobre wspolny pokój latwiej dzielic z siostrą
Ale z chlopca tez byśmy sie cieszyli. [emoji3]

wniduay3s76h08au.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry