reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Do kobiet ktore maja juz dzieci :)... Kiedy zaczęłyście stosować jakies kremy czy balsamy na rozstępy. ? I czy w ogole stosowałyście:) ?
u każdego będzie inaczej. Jak jesteśmy nawodnione, geny, skłonności itp. Ja już mam mnóstwo z okresu rośnięcia. Troszkę się znam na składach i większość kremów dla kobiet w ciąży jest zapchana parabenami i sylikonami. Ja odkąd wiem, że jestem w ciąży systematycznie się smaruje;) Postawiłam na naturalne masła i zobaczymy co z tego będzie;)

w57vyx8d0y5gtqc5.png

reklama
Od wczoraj mnie nie było a tyle do nadrobienia [emoji32]

My dziś po badaniach. 400 zł w portfelu, a tu do zapłaty 129 zł mile zaskoczenie [emoji4]
To tyle z pozytywnych rzeczy . Wciąż nudności, wymioty i zgaga. Co zjem to wracam. Nawet mężowi nie umiem ugotować,bo na sam widok biegnę do łazienki, nie wspominając o zapachu [emoji22]

Kupiłam dzisiaj pierwszy kocyk , jak się powstrzymać jak się widzi takie cuda [emoji173]

A co do szarlotki to zapraszam. Upieklam przedwczoraj, ale na jednym kawałku się skończyło [emoji29]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka, jestem tu nowa. Latałam po całym internecie, żeby znaleźć jakieś forum dla ciężarnych i wpadłam na tą stronę. Widzę, że można tu z wami o wszystkim porozmawiać. To jest moja pierwsza ciąża i po prostu szukam, może jakiegoś wsparcia albo czegoś żeby zająć czas, gdy siedzę na zwolnieniu w domku. Pozdrawiam Asia :)

Dziewczyny miała może któraś z was problem z hemoroidami w ciąży?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, nie za bardzo można sobie pomóc, zostały mi do dziś, po tej ciazy planuje pójść do lekarza i coś z nimi zrobić w końcu. Pomaga trochę wyproznianir się w pozycji kucnej. Sa do tego specjalne podnóżki albo można postawić stopy po prostu na taborecie czy odwróconej misce.
Do kobiet ktore maja juz dzieci :)... Kiedy zaczęłyście stosować jakies kremy czy balsamy na rozstępy. ? I czy w ogole stosowałyście:) ?
Nie pamiętam kiedy zaczęłam chyba jak się brzuch zaczął pokazywać. Stosowalam jakiś balsam z Rossmanna i prawie mi się udało, skóra się rozeszła tydzień przed porodem. Teraz planuje kupić coś mocniejszego no i mam nadzieję ze teraz już się ta skóra skoro raz była rozciagnieta a byłam też wtedy w ogóle o 25kg ciezsza rozciagnie ładnie bez pękania.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Ja tez mam problemy z jedzeniem... na nic nie mam ochoty, na sam widok mnie mdli a jesc cos trzeba...
Dziewczyny a moze macie na cos szczegolna ochote? Na sama mysl cieknie Wam slinka? [emoji4]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
mi codziennie na coś innego :) jednego dnia miałam tak na kiszone, potem na ser żółty a teraz na dżem truskawkowy :) ale poza ulubionym "smakiem dnia" cała reszta jedzenia mnie odrzuca

Gdyby nie ciąża to powinnam w sb dostać druga miesiączkę ale plamienia implantacyjne zdaje sie, ze sa tylko przy pierwszej planowanej miesiączce. Czy sie mylę? Przytulania z mężem nie było od początku plamienia bo sie boje...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka, jestem tu nowa. Latałam po całym internecie, żeby znaleźć jakieś forum dla ciężarnych i wpadłam na tą stronę. Widzę, że można tu z wami o wszystkim porozmawiać. To jest moja pierwsza ciąża i po prostu szukam, może jakiegoś wsparcia albo czegoś żeby zająć czas, gdy siedzę na zwolnieniu w domku. Pozdrawiam Asia :)
witaj Asiu !

Witajcie kochane. Zobaczyłam dziś coś dziwnego na sutkach, powiedzcie czy też tak macie: sutki mam zakończone tak jakby czymś żółto-zielonym? Taka jakby zaschnięta ropa. Myślicie że powinnam ją jakoś zdjąć? Po prysznicu sama się nie spłukała, to jest jakby taki czop zatykający sutek... inaczej nie potrafię tego opisać...
A jeszcze odnośnie prysznica to dziś myślałam , że zemdleje, tak mi słabo się zrobiło, że musiałam bardzo się starać aby nie stracić świadomości. A do tego byłam sama w domu :/

Napisane na MI NOTE Pro w aplikacji Forum BabyBoom
To pierwsze podrygi piersi do karmienia..tez takie mialam w poprzednich ciazach..

reklama
dziewczyny , wracając do cytologii, lekarze powiedział że mogę mieć po niej deliktatne plamienie..i rzeczywiście mam, po raz pierwszy od początku ciąży :( niby mnie przestrzegł ze tak może być, ale się martwię. a jak to było u Was?

Do góry