Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trojaczki i bliźniaki zazwyczaj zdarzają się u osób, które brały leki na wspomaganie owulacji lub po innych metodach wspomagających. Myślę, że możemy być spokojneTo tak jak ja. Też rodziłam 4,5h. Obiawów ciąży nadal nie mam. Mąż mnie straszy trojaczkami [emoji15]
![]()
Zazdroszczę wam tak małej różnicy wieku .U nas będzie nie całe 5 lat. Ja urodziłam mając 22 lata o chciałam sobie trochę odbić , potem problemy z pracą i tak się odkładało.Kłucia u ciągnięcia są ok bynajmniej tak mówi moja ginjeśli dzieci będą z czerwca to bedzie różnica 25 miesięcy od tych z maja 2015 a nie 23
![]()
Mam dokladnie to samo. Mdlosci,niedobrze mi ,i jeszcze biegunka codziennie doslownie leci ze mnie ehhMnie też dzisiaj tak kuło po lewej i też się boję ciąży pozamacicznej. Pewnie będziemy się tak baly aż do pierwszego usg. Ja w ogóle czuje się okropnie, teraz boli mnie bardziej jak na okres, albo jestem śpiąca, albo mi nie dobrze. Tragedia jak ma być tak cały pierwszy trymestr![]()
Jesteśmy zombi...Mam dokladnie to samo. Mdlosci,niedobrze mi ,i jeszcze biegunka codziennie doslownie leci ze mnie ehh
![]()
Wspomagałam się duphastonem. Nie wiem czy się liczy.Trojaczki i bliźniaki zazwyczaj zdarzają się u osób, które brały leki na wspomaganie owulacji lub po innych metodach wspomagających. Myślę, że możemy być spokojne
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom