Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zawsze to dalej niż lipcówkiVenus;
Ja koniec czerwxa termin. 7+6 dopiero patrząc po suwaczkach dziewczyn.
![]()
Nooo wyobraź sobie że jeszcze akurat ruszyło mnie z drugiej strony... :/ dzisiaj z rana miałam w śluzie jaśniutką krew, myślisz że już zdążyła się zestarzeć?Majka skoro to ciemno brązowa plamka to stara krew która została wypchnięta tak mi mówili. Skurcze byś czuła a skoro brzuszek Cie nie boli no-spa za wiele nie wniesie. Współczuję Ci strasznie, wiem co czujesz i pewnie jesteś kłębkiem nerwów, a o strachu przed toaletą nie wspomnę.
Motylek Ty chyba też masz mutacje, prawda ??
Ja niewiem.czy mam i co mam ;D mój lekarz przepisał mi te leki po 3 poronieniech i histori z ciążą z córką.mi. Od połowy ciazy walczyłam z wysokim ciśnieniem . Jego zdaniem mam książkową zakrzepice.Majka skoro to ciemno brązowa plamka to stara krew która została wypchnięta tak mi mówili. Skurcze byś czuła a skoro brzuszek Cie nie boli no-spa za wiele nie wniesie. Współczuję Ci strasznie, wiem co czujesz i pewnie jesteś kłębkiem nerwów, a o strachu przed toaletą nie wspomnę.
Motylek Ty chyba też masz mutacje, prawda ??
Maja jabym pojechala na ip. Chociażby teraz . niebedziesz musiala denerwowac sie [emoji8] i martwic ze cos jest nie tak.Nooo wyobraź sobie że jeszcze akurat ruszyło mnie z drugiej strony... :/ dzisiaj z rana miałam w śluzie jaśniutką krew, myślisz że już zdążyła się zestarzeć?