Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Oj ja z moimi dziewczynami jeazcze z grono.net z 2010 to już morze alkoholu po ciąży wypilysmy kontakt jest na bieżąco do tej pory. Co prawda z ponad 20 zostało 8 w zamkniętej grupie na fb ale.liczy się jakość a nie ilość
Ja niestety zrezygnowałam dobrowolnie. Dziecko, praca, mąż, dom i 20-40 stron forum do nadrabiania dziennie nie dawałam rady nadrabiać . Teraz mam kontakt tylko przez IG lub FB z kilkoma osobami .
Jaaa dziewczyny, ale plodzicie [emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie dziś ciężki dzień. Pierwszy dzień miałam mdłości. Nie znam tego z poprzedniej ciąży. Na szczęście nie były silne i po jedzeniu przechodziły. Dodatkowo synus daje w kość. Bardzo się zmienia, odkąd chodzi, nie usiedzi w miejscu nawet minuty. Wszędzie go pełno, a najbardziej interesują go rzeczy, które są niebezpieczne lub nie higieniczne. Np cały dzień generał by w śmietniku albo w ubikacji[emoji23][emoji23][emoji23]
My z naszymi wrzesnioweczkami również mamy stały kontakt na fejsie. O mojej drugiej ciąży dowiedzialy się zaraz po mężu.[emoji6]
Oczywiście witam wszystkie nowe mamusie [emoji8]