Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mogę być jak by co [emoji8]Emkematja odpadam.
A może majka?
![]()
Jestem za BeataSuelen posprzatalam polowe kuchni narazie [emoji14] ale wazne ze zaczelam bo z takim tempem moge sie nie wyrobic [emoji14]
Emkaa jesli bedziecie chcialy moge byc ja ale niech sie inni wypowiedzamoze ktos chcialby byc moderatorem??
![]()
Ja tez mam 1.12 i strasznie się boje. Zwlaszcza ze stresów ostatnio miałam mnóstwo i boję się że to się na maluchu odbiło[emoji20]
Anra witamy. Im nas więcej tym lepiejWitam, przyjmiecie mnie do grona czerwcówek? [emoji2]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie biało ale jak piździ! Biedne dzieci do szkoły poszły... Zastanawiam się jak pojadę do sklepu na letnich oponach.Jestem za Beata
Ja tez mam 1.12 i strasznie się boje. Zwlaszcza ze stresów ostatnio miałam mnóstwo i boję się że to się na maluchu odbiło[emoji20]
Anra witamy. Im nas więcej tym lepiej
U mnie dzisiaj biało. Nawet piaskarki juz widzialam ze na drogę wyjechały. Dobrze ze w domku siedzę. Nienawidzę takiej pogody do jazdy samochodem.
![]()
Jeździłam już zimą na letnich ale teraz z małym lokatorem mam cykora i chyba faktycznie zrobię coś z niczego i zostanę w domu. Przez tego bąbelka jakąś przewrażliwiona jestemNa letnich nawet nie próbuj!
![]()
Teraz nie wozisz juz jednej osoby a dwie wiec nie ma co kusić losu moim zdaniemJeździłam już zimą na letnich ale teraz z małym lokatorem mam cykora i chyba faktycznie zrobię coś z niczego i zostanę w domu. Przez tego bąbelka jakąś przewrażliwiona jestem
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom