Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Takie baby na własną dupe patrzą.Żartujesz chyba?! Matko jak takie nieprzemyślane słowa mogą zaboleć i namieszać w życiu młodej osoby! Ba! Dziecka przecież! Kompletny brak myślenia ze stron tych babek...
![]()
Mayka i Ty EmkamatMożemy mieć 3 moderatorki
)))
Nie wiem co się stało, ale bardzo współczujęJa nawet nie mam odwagi nic planować. Zycie mi się kompletnie rozbiło i nawet imienia dla dziecka nie potrafię wymyślić. Takie rzeczy jak imię dla dziecka, poród, pierwsze uśmiechy, pierwsze kroczki. To wszystko mialam przeżywać z mężem. Mieliśmy razem wymyślić imię, wybrać rodziców chrzestnych, urządzić pokoik dla dziecka w naszym domu który mieliśmy razem zacząć budować. Teraz juz tego nie będzie.
![]()
Udaj ze myślałaś ze to bal karnawałowy i idź w masce [emoji38][emoji48]Idę maseczkę sobie walnąć. Moje pryszcze ewoluują, jest coraz gorzej. Jak ja mam wyjść z domu. Mój syn ostatnio powiedział teściowej że mama ma pryszcze wszędzie, nawet na plecach a na tyłku galaretę. Kochane dzieciaczki... W sobotę mikołajki u mojego K z pracy, co robić!