U
użytkownik 167877
Gość
Masakra. Oglądam interwencję na Polsacie. Babka umarła po porodzie . Wykrwawiła się . Ja w tym szpitalu jak coś będę rodzic . Super. [emoji23] teraz napewno poród bez stresu.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak mnie dzisiaj brzuch swędzi. Kremowałam juz pewnie ze cztery razy i nadal!
![]()
W szpitalu w którym ja będe rodzić tydzień temu też coś poszło nie tak ze znieczuleniem i kobieta urodziła martwe już dziecko .Myślę że w wielu szpitalach pojawiały się takie czy inne tragedie ale ja gorąco a może i naiwnie wierzę że wyciągają z każdej takiej tragedii jakieś wnioski .Trzeba być dobrej myśli bo inaczej idzie zwariować .Masakra. Oglądam interwencję na Polsacie. Babka umarła po porodzie . Wykrwawiła się . Ja w tym szpitalu jak coś będę rodzic . Super.teraz napewno poród bez stresu.![]()
Ciesze się ze z dzidzią wszystko oki.No i ja już po badaniu dzidzia wymachuje rączkami i nóżkami, karta ciąży założona dzidzia ma wymiaru jak na 10 t 2 d. No i jutro znowu wracam na oddział przez tą bakterie w moczu, bo antybiotyk który mogę stosować w domu jest z grupy C a ten który jest tylko w szpitalu jest dla dziecka bezpieczny więc wybór był oczywisty. Ech oby już po nim wszystko było dobrze
![]()
Ja mam apetyt dokładnie taki sam jak przed ciąża, no może poza tym ze ostatnio mam też ochotę na słodkie, a normalnie to raz na miesiąc mi wystarczało coś słodkiego.Dziewczyny czy wy macie apetyt?Ja 12tydz. ale nadal jem aby jesc nic mi nie smakuje oprocz owocow