Urodzimy male mandarynkowe dzieci [emoji39]
![]()
Wyczytalam ze mandarynki maja duzo witaminy C,B6,kwasu foliowego,magnezu,potasu i sa dobre na zaparcia.Poza tym nie maja duzo kalorii tak wiec można jeść bez wyrzutów
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Urodzimy male mandarynkowe dzieci [emoji39]
![]()
Wyczytalam ze mandarynki maja duzo witaminy C,B6,kwasu foliowego,magnezu,potasu i sa dobre na zaparcia.Poza tym nie maja duzo kalorii tak wiec można jeść bez wyrzutów![]()
A my to chyba w 99% a 1 % to bobas
Nie przegapisz, nie przegapisz[emoji57]Ja też już nie moge sie czekać! w moim brzuchu w ciągu ostatniego czasu działo się tak wiele dziwnych rzeczy[emoji14]że boję się, że przegapie![]()
Ja właśnie też w 1 ciąży nie bawiłam się w spodnie ciążowe, ale jednak wtedy najwiekszy brzuszek miałam na lato i radziłam sobie lekkimi letnimi ciuchami. Teraz lato (na szczęścieTak wiem. Jednak i tak wolę kupić w sklepie niż bawić się z odsyłaniem. Ogólnie to nie jestem przekonana co do ubrań ciążowych- szczególnie do spodni. W pierwszej ciąży nie miałam. Z drugiej strony to w 6 miesiącu miałam taki brzuch jak teraz w 3.
![]()