Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powiem,że staraliśmy się,nie wychodziło,ale wierzyliśmy i się udało. Córcia od dłuższego czasu pyta o rodzeństwo,a mi ciężko było ,bo nie mogłam zajść w ciążę. Na razie jej nic nie mówię,bo się po prostu boję wiecie czego... :-(Hej ;-) To będziemy miały dzieci w tym samym wieku, mój synek też ma 7 lat :-) I jak nastawienie po takiej przerwie? Ja się bardzo cieszę, że się w końcu zdecydowaliśmy... Mam 30 lat i to ostatni dzwonek jak dla mnie...nie chciałabym dzieci w późniejszym wieku ;-)
![]()
Znam to... Synek jakieś 2 lata męczył mnie o rodzeństwo... Dla świętego spokoju wmówiłam mu, że małe dziecko budziłoby go w nocy itp więc odpuścił ;-) Ale jak mu powiedziałam parę dni temu, że będzie miał rodzeństwo...no chyba nigdy nie widziałam w jego oczkach tyle radości [emoji7][emoji178] Nawet już wspólnie imiona wybraliśmyPowiem,że staraliśmy się,nie wychodziło,ale wierzyliśmy i się udało. Córcia od dłuższego czasu pyta o rodzeństwo,a mi ciężko było ,bo nie mogłam zajść w ciążę. Na razie jej nic nie mówię,bo się po prostu boję wiecie czego... :-(
![]()

Nie widzę w aplikacji [emoji53]Ja w ostatnim czasie pierwsze co robię po przyjściu do domu to ide spać... Pracuje w biurze więc fizycznie sie nie męcze ale psychicznie wysiadam.
Dziewczyny widać mój suwaczek bo na tel nie widę?