• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Cześć Dziewczyny. Proszę o rady - macie jakieś sprawdzone sposoby na nudności?
Co do mojej ciąży.. To niepotwierdzona... Na usg niestety nie było widać zarodka, a jedynie pusty pęcherzyk... Moja Pani ginekolog pocieszyła mnie, że to może być za wcześnie (dopiero 6 miesiąc) :(( Kolejna wizyta pod koniec października, to oczekiwanie jest najgorsze...
U mnie w pierwszej ciąży pomagało jedzenie [emoji16] dlatego przytyłam w 2 miesiące prawie 15 kg [emoji37] Najgorsze były wyjścia na badania, kiedyś nawet zwymiotowałam pod przychodnia [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W którym tygodniu powinno bić serduszko ? Nie pamiętam jak to było z córką, bo na poczatku ciąży byłam u lekarza co tydzień . Ja we wtorek chcę już widzieć serce , bo chyba z tego stresu nie wyrobie. Będę prawdopodobnie w 7 tyg.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wizytę mam dopiero 27.10 ale chyba w najbliższy piątek pójdę na usg bo juz też nie mogę się doczekać :-D

hchy3e3kuymdy6n0.png

A właśnie, jak to jest z obliczaniem wieku ciąży? Lekarze liczą od 1szego dnia miesiączki? A jeśli znam datę owulacji? Co więcej, znam najprawdopodobniej datę zagnieżdżenia komórki... Jak więc dokładnie obliczyć który to tydzień?
Miesiączka 31.08
Zbliżenie 9.09
Owulacja 12.09

hchy3e3kuymdy6n0.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry