Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciekawy przesąd nie słyszałam o takim ;-) a dzisiaj przyjaciółka poprosiła mnie na chrzestną planują uroczystość na wiosnę. Mam tylko nadzieję, że będzie to wczesna wiosna :-)teraz mi się przypomniała jeszcze jedna akcja apropo chrzestnej na ostatnią chwilę. Mój M. ma 3 siostry. Najstarsza urodziła wtedy 2 dziecko i najmłodsza przeleciała na chrzest z Anglii, miała być chrzestną. ( to jest żona, brata mojej mamy). przylecieli najpierw do nas i Kasia mówi że jakoś jej niedobrze, że nogi jej dretwieją. Moja mama kupila jej test i mówi tak całkiem dla jaj: Rób Kaśka a nóż widelec. I wiecie co ? była w ciąży [emoji23] Sobota popłudniu, a o 11 w niedzielę chrzest. U nas jest przesąd że w ciąży nie wolno. Więc laska została bez chrzestnej 12h przed chrzcinami ;(
![]()
zjedz coś słodkiego wieczorem i się połóż![]()
![]()
a to mamy już zamknięty wątek? [emoji15]
Jestem równie mocno zaskoczona a nawet rozczarowana....
![]()
Podobno mamy. Mi niestety odmówiono wstępua to mamy już zamknięty wątek? [emoji15]
![]()