Zając idziesz na te warsztaty Aktywna mama? 26 stycznia w Warrszawie są. Ja właśnie to rozważamJa też nie mam dostępu do zamkniętegoczemu uu nie chcecie mnie tam
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zając idziesz na te warsztaty Aktywna mama? 26 stycznia w Warrszawie są. Ja właśnie to rozważamJa też nie mam dostępu do zamkniętegoczemu uu nie chcecie mnie tam
![]()
Nie martw się ja niestety też chyba się nie załapałam [emoji4]A czemu ? I kto ?
![]()
Myślałam dziś o tych co są o porodzie itp od 16 do 20 bodajże. Wybierasz sięZając idziesz na te warsztaty Aktywna mama? 26 stycznia w Warrszawie są. Ja właśnie to rozważam![]()
Ok, ale jakie są kryteria przyjęciaNie martw się ja niestety też chyba się nie załapałam [emoji4]
A jaki ma nick ? Jak do niej napisać?Ja również nie mam dostępu do wątku zamkniętego. Napisałam dzisiaj priv do Beaty w tej sprawie, bo pisała gdzieś na naszym forum, nie pamiętam w jakim wątku, aby się w ten sposób kontaktować odnośnie tego tematu.