reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja wogle dopiero wczoraj cokolwiek poczułam. A tak to była cisza. Dzisiaj tez narazie nic ale staram się nie martwić.

reklama
Cymera ja nic nie czuję i trochę się martwię, ale właśnie przeczytałam ze jak jest lozysko na przedniej ścianie to ruchy mogą być słabo wyczuwalne. Ja właśnie na tej przedniej mam

Ostatnia edycja:
Super sprawa. Ja kupie coś nowego jednak. Pierwsze i jak mi się zdaje ostatnie dziecko wiec będzie miało nowy wozeczek

Oj tam oj tam nie znasz dnia ani godziny młoda jesteś i znajdzie się ktoś kto Cię uszczęśliwi zobaczysz [emoji3]

f2w3qqmz4ijcgpvv.png

Jak dla mnie fotelik 0-13 jest bardzo wazny... Dziecko choruje np i trzeba jechac do lekarza i wtedy biegac po znajomych i pozyczac? Uzywany maxi cosi mozna kupic za grosze... Jak policja zatrzyma do kontroli i bedziecie jechały z dzieckiem bez fotelika to mandacik od razu...

oar8s65gmlqg37sx.png

W pierwszej ciąży ruchy poczułam w 21 tc. Miałam łożysko na przedniej ścianie. Tak więc nie stresujcie się.

Ja mam fotelik po synku z kompletu 3w1 peg Perego. Z atestem. Syn jeździł w nim do 14 mca. Muszę tylko wkładkę dla noworodka znaleźć:)

oar8pg4njiayxtbm.png

yesenia ja też się nie umiem wbić; ) a ruchy czuje delikatne ale nie codziennie. Chyba jeszcze za wczesnie.

co do przewożenia dziecka to na pewno nie wolno w gondoli. Ja tez z tych swirow co na foteliku nie oszczędzają i wolę sobie czegoś nie kupić ale jazda ma być bezpiecznq. I tez w okolicznych szpitalach wymagany jest fotelik przy wyjsciu, chyba że mieszkasz blisko to można w gondoli i na nogach. My pierwsza trasę z synkiem mieliśmy 800km do Polski na chrzest jak miał 6 tygodni, teraz tez tak będzie więc musi być bezpiecznie i wygodnie.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a wy zamawiacie sobie położna, która po ok 20tc przychodzi do domu? U mnie w mieście to bardzo popularne , ale nie widzałam , żeby którąś z was o tym wspominała.

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
Do góry