Anusiek1508
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulujęJa już też po wizycieoglnie wszystko w porządku. Szyka ok. Dzidziusiowi serducho bije idenie. Mam odstawić pomału odstawić duphaston. Inne leki nadal brać. Zrobic Tsh i z wynikami zadzwonic powie mi.co z lekami. Ogolnie taki niedosty bo dokladnego podglądanie bobasa nie bylo .nom ale ważne ze serduch sprawdził! Wizyta nastepna za 4 tyg. A usg polowkowe 22 lutego.
![]()
U mnie też dziś chińczyk był grany [emoji39] makaron sojowy z kurczakiem i warzywami .. [emoji38][emoji1]U mnie chinczyk [emoji23]
![]()
Czyli stał się najgorszy scenariusz, już dalej mieć do Ciebie nie mogę... od północy az po samo południe![]()
Takie czekanie najgorsze, ja ostatnio godzinę spędziłam pod drzwiami...motylek cieszę się, że wszystko ok
ja czekam pod gabinetem, jest obsuwa jak zwykle
![]()