reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Pierwszy raz w ciąży musiałam dziś łyknąć nospe .Miałam taką kolkę od rana że nie dałam rady ,już mi przeszło :)

reklama
Wczoraj mi się chcialo smiac z takiego gościa, bo byłam sama na zakupach i mialam pełny wózek spozywki a on tylko zgrzewke wody, ale nic się nie odezwał żeby go wpuścic więc musiał czekać

Dziewczyny , bo nie kupuje się octeniseptu tylko octedin .

f2w3rjjgwqepia0h.png
Znajoma pielegniarka poleciłam mi do przemywania pepka spirtus zamiast octenisept.

Spiritus to taka trochę stara Szkoła- ma mocne działanie. Ja bym tego nie użyła bez konieczności. Najlepiej się dopytać do myśli o tym pediatra albo neonatolog.

f2w3rjjgwqepia0h.png

Ale mnie rozłożyło..masakra.Dawno już taka chora nie byłam:( Biore antybiotyk i nic nie działa. Naturalne sposoby tez mnie zawiodły.Mam tylko nadzieje ze nie zaszkodze dziecku.Martwie się ale nie mam na to wpływu.

Mały mnie tak kopie a mnie boli sam dół podbrzusza, nie wiem o co chodzi, często chodzę siku, ale też dużo pije. Mamy które miały zapalenie pęcherza jakie miałyscie objawy??

reklama
Do góry