Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ojjj moja tesciowa rodzila blizniaki naturalnie- brat meza ulozony posladkowo i wyszedl, a moj maz juz normalnie glowka do przodu...Moja mama rodziła cztery razy, ostatnia ciąża bliźniacza i właśnie pierwsza z blizniaczek pchała się tyłkiem na świat. To było ponad 20 lat temu, więc nawet usg nie było tak często wykonywane.
Moja mama ze mna miala porod posladkowy. Nie doac ze trwalo to 20 h to bardzo bolesny porod. Na dodatek podczas parcia przy koncowce zerwali mi caly miesien szyjny. 3 lata codziennych rehabilitacji... Wiec ja na bank nie bede rodzic posladkowego porodu. Na dodatek tak jak dziewczyny pisaly przy pierwszym porodzie jest najbardziej niebezpiecznieDziewczyny a tak w ogóle to dlaczego przy posladkowym ułożeniu robi się cesarkę?

Nieee, to dlatego że Zosia będzie mieć dużo włosków na głowieJa urodziłam się pośladkowo. 4 dziecko. Poród ekspresowy.
Tez słyszałam, że tylko przy pierwszym wskazanie cc.
Mnie tez meczy zgaga od 2 tygodni. Chyba dziecko juz jest wysoko, w sensie macica i poprzesuwaliśmy wszytko do góry. Stąd ta zgaga. I tez mniejsze porcje jem niż wcześniej.

Mnie też od jakiegoś czasu męczy codzienna zgagaZ rodzina najlepiej na zdjęciach. Moja matka jest taka, że jak coś zrobię po swojemu to zaraz foch. Ostatnio sie obrazila, że u siebie w mieszkaniu ustawilam kanapę inaczej niż ona chciała :/
Dziewczyny czy Was też tak męczy zgaga? Od dwóch tygodni tak mam, wzięłam dzisiaj rennie ale nie pomogło![]()