Biednaod początku było coś nie tak i mimo leczenia było coraz gorzej. Teraz mam około 30stopni skrzywienia, zrotowane kręgi, zniekształcone żebra i płuca, skrzywione biodra i wyrośl kostną na C7 ;/
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Biednaod początku było coś nie tak i mimo leczenia było coraz gorzej. Teraz mam około 30stopni skrzywienia, zrotowane kręgi, zniekształcone żebra i płuca, skrzywione biodra i wyrośl kostną na C7 ;/
![]()
My jeszcze 2 tygodnieTak dzisiaj ostatnie zajęcia były. A wy jeszcze nie koniec? Twój mąż obok mojego usiadł nawet tacy trochę podobni![]()
Moja ostatnio też byla główka do góryJuz prawie wszystkie dzieci są głową w dół, a mój Niunio na odwrótzaczynam się martwić
![]()
Do patrzenia [emoji4]Bardzo fajne[emoji3]Ale co to jest ?do czego to sie uzywa?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Do patrzenia [emoji4]
Noworodek nie widzi kolorów tylko kontrasty, sam też nie chwyta nic w ręce. Więc to są takie miękkie karty, które przywiążę w łóżeczku do szczebelków jak ochraniacz i młoda będzie sobie patrzeć i ćwiczyć wzrok [emoji1] albo też w wózku, bujaczku.
Taka pierwsza stymulująca zabawka [emoji6]
![]()
Nawet nie wiem czy te karty nie są od 3msc, zależy od "trudności"Noworodka nie powinno się stymulować wzrokowo. Dopiero powyżej pierwszego miesiąca. Czyli juz niemowlę [emoji6]