Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja raczej stopy czuję rano - polecam trochę prostych ćwiczeń na krążenie przed wstaniem w łóżka, pomagają!To u nas pierworódek- przynajmniej ja tak mam- plusem jest to, ze nie wiem co mnie czeka i sie z tego powodu ciesze
Dziewczyny czy Wam tez dretwieją dlonie ? W ciagu dnia nie ale rano to jakas tragedia. Chociaz nie codziennie rano ale czesto. Biore magnez.
![]()
ja jej nie kupiłam, plecy bolą ale cały czas nie jakoś bardziej po nocy, więc ten wynalazek chyba nie dla mnieJa właściwie mogę spać na obu bokach i plecach, ale jeśli na lewym boku za mocno podciągnę kolana do brzucha, to młoda kopie, że mam jej zrobić więcej miejscaPoza tym śpię twardo i mnie nie budzi kopaniem. Oby tak do końca!
![]()
Czy któraś z Was też nie używa tej poduchy do spania? Odpukać - wciąż nie jest mi potrzebna, plecy nie bolą![]()
Ja mam planowane cc na 39tydz.Matka ja stresuje się bardziej :-(
Dziewczyny co macie planowane cc na który tc??
Ja właściwie mogę spać na obu bokach i plecach, ale jeśli na lewym boku za mocno podciągnę kolana do brzucha, to młoda kopie, że mam jej zrobić więcej miejscaPoza tym śpię twardo i mnie nie budzi kopaniem. Oby tak do końca!
![]()
Czy któraś z Was też nie używa tej poduchy do spania? Odpukać - wciąż nie jest mi potrzebna, plecy nie bolą![]()
Ja oddalabym rękę za poduche do spania. Bez niej ani rusz, uratowała mi życie ;-)Ja właściwie mogę spać na obu bokach i plecach, ale jeśli na lewym boku za mocno podciągnę kolana do brzucha, to młoda kopie, że mam jej zrobić więcej miejscaPoza tym śpię twardo i mnie nie budzi kopaniem. Oby tak do końca!
![]()