reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja mam dość tej pogody..Juz nie pamietam co to słońce..Jak tak dalej bedzie to trzeba dokupic ciepłe ubranka :/
No wlasnie z tymi ubrankami to niezły ubaw [emoji6] Jakis czas temu wyrwałam w lumpku śliczny cienki kombinezon minky [emoji7] Mąż pyta po co ? Przecież rodzisz w czerwcu? A teraz jak tak dalej pójdzie to kombinezon będzie za cienki [emoji44][emoji35][emoji30]
Proszę o kciuki dziś o 14 bo mam wizytę + pierwsze ktg + gbsa+ dowiem się ( może???) w końcu ile waży moj skarb [emoji4]

16udskjopmtfyunf.png

reklama
Wstajemy dzisiaj, a tu bialo.... I caly czas pada snieg. Nie musze chyba dodawac jaka radośc poczulam [emoji33] Ja chce wiosne!
Wczoraj mąż zapytal czemu jeszcze nie jestem spakowana do szpitala. To mu powiedzialam, ze jeszcze nie mam co pakować [emoji39]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do Majki jeśli chodzi o.watek zamknięty tu na BB.

Do młodamama21 jeśli chodzić o grupę zamknięta na Facebooku ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, tak wlasnie o watek zamkniety mi chodzilo. A jakies wymogi w ogole sa czy jak? Bo chetnie bym dołączyla do watku zamkniętego.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja Was podziwiam ja porodówkę mam na żywo i wczoraj wysyłałam B po zatyczki bo od tych stękan nie wyrabiam

f2w3qqmz0qjoloi2.png

U nas na szczęście do 36 tygodnia kładą na ginekologii, także ja nie słuchałam ostatnio ;)

ale pamiętam jak już bliżej terminu leżałam któryś raz już na położniczym i tam inne panie przeterminowane były i jedna dziewczyna rodziła - oj miała strasznie ciężki poród, trwał kilkanaście godzin, a nasza sala najbliżej traktu porodowego była - nie powiem, nie było fajnie tego słuchać, a potem ją widzieć jak się pierwszy poród miało przed sobą

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Dzień dobry [emoji5] to u nas dzisiaj ma być niby 21 stopni na plus chociaż bez słonca więc mam nadzieję że się sprawdzi i tak właśnie będzie bo też już mam dość tych deszczy i niskich temperatur. I znowu przed wstaniem z łóżka skurcz brzucha chyba już się muszę do tego przyzwyczaić. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji4]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Do góry