Sylwkaka
Fanka BB :)
Powinnysmy patrzeć nie na to do ilu dobijali, tylko ile nas przybywa. Chociaż w moim przypadku to już dużo będzie, według lekarza 12,5kg, a według mnie 14,5kg ech... Brzuch oczywiście największy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powinnysmy patrzeć nie na to do ilu dobijali, tylko ile nas przybywa. Chociaż w moim przypadku to już dużo będzie, według lekarza 12,5kg, a według mnie 14,5kg ech... Brzuch oczywiście największy
Eee przy 70 nie jest tak źle...Brzmi i wyglada super*** ja dzisiaj zrobilam tylko andruta z masa czekoladowa. Za duzo tych zachcianekdobije 70 kg to bede plakac...
Co Ty mówisz. Mi położna powiedziała, że w przypadku położenia miednicowego nie czeka się z CC do terminu porodu (samoistnego rozpoczęcia akcji porodowej), bo może wypaść tyłek albo nogi, albo pępowina. Może się dziecko pomiędzy światami zaklinować ;/u mnie 36 tydzień , wizytę w szpitalu mam dopiero w 38 tygodniujutro idę na spotkanie z położna ale co ona może ,NIC .Jeśli się nie odwróci to mogą mi zaproponować cc nawet w 40 tyg , koleżance umówili cc tydzień po terminie
a ze ja wzięło w 40 tyg to pokazała im tylko papier i zrobili jej cc.
Mogę Ci troszkę oddać.
Ja z MagneB6 byłam najbardziej zadowolonaKochane, przypomni mi któraś z was które tabletki z magnezem są dobre na skurcze zwłaszcza łydek? Normalnie tragedia z tym u mnie ostatnio, a lekarz mi powiedział żebym magnez zażywała tylko nie powiedział jaki.
Możecie tez przy okazji polecić żelazo.
Magne b6. A zelazo i ja szukalam i znalazlam: Link do: Które owoce, warzywa i inne produkty spożywcze mają najwięcej żelaza?Kochane, przypomni mi któraś z was które tabletki z magnezem są dobre na skurcze zwłaszcza łydek? Normalnie tragedia z tym u mnie ostatnio, a lekarz mi powiedział żebym magnez zażywała tylko nie powiedział jaki.
Możecie tez przy okazji polecić żelazo.