M
Marie_of_England
Gość
Wszystko będzie dobrze
Z pewnością
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aaa 14 września śmiałam ostatnia miesiączkę , przy cyklach 26 dniowychDziewczyny a ja mam pytanie , może trochę głupie , ale sama już się zamotałam. Który to tydzień 4 czy 5 ? Na jednym „zegarze „ pokazuje 4 , na drugim 5. Mi się wydawało ze 5 , na naszym babyboom 4. Czy mam jutro szanse zobaczyć pęcherzyk ?
Też coś o tym słyszałam ale póki co nie mam zaświadczenia ze jest w ciąży. Chcę zrobić badania które mi zaleciła pani ginekolog na wizycie jak ostatnio byłam a kilka dni później mam wizytę u innego ginekologa i mam.nadzieję że wtedy on mi założy kartę ciąży i da zaświadczenie do pracy więc póki co jestem zwykłym pracownikiemja wiem tyle ze kobietom w ciazy przysługuje dzien wolnego na badania itp no i jest zakaz pracy w nocy tak na marginesie
SKarbnica wiedzy cięzarówek
Link do: Matka prawnik Katarzyna Łodygowska
Ja mam cykle 28 dniowe i w sumie też mi różnie pokazuje na różnych kalkulatorach. Ja liczę zawsze od pierwszego dnia ostatniej miesiączki bo wyczytałam ze tak liczą ginekolodzy bo trudno jest stwoerdzic kiedy tak na.prawdę była owoulacja i kiedy doszło do zapłodnienia więc wg tego wychodzi ze to 4t4d u ciebieAaa 14 września śmiałam ostatnia miesiączkę , przy cyklach 26 dniowych
Ja też ostatni okres 14.09.. I właśnie -cykle nie 28 tylko 33! Owulacja ok 20 a nie ok 14 dnia cyklu....Ja mam cykle 28 dniowe i w sumie też mi różnie pokazuje na różnych kalkulatorach. Ja liczę zawsze od pierwszego dnia ostatniej miesiączki bo wyczytałam ze tak liczą ginekolodzy bo trudno jest stwoerdzic kiedy tak na.prawdę była owoulacja i kiedy doszło do zapłodnienia więc wg tego wychodzi ze to 4t4d u ciebie
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom