reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
A to dowód...
1517422527-a9404c703638eb18-aaaaaa.jpeg

@Just&yna Jak się rejestrujesz ne Bebiko, to trzeba podać adres, potem wyświetla się komunikat, że poinformują o wysłaniu termoforka. Mnie nie informowali, a dostałam:)
Ja mam skurcze przepowiadające. Najczęściej wieczorami, brzuch mi się stawia. Dzisiaj w aucie też, czuję to delikatnie, mniej boleśnie niż @ ale czuje.
Ja dzisiaj wciągnęlam kubeczek lodów kokosowych :)

@Just&yna Jak się rejestrujesz ne Bebiko, to trzeba podać adres, potem wyświetla się komunikat, że poinformują o wysłaniu termoforka. Mnie nie informowali, a dostałam:)
Ja mam skurcze przepowiadające. Najczęściej wieczorami, brzuch mi się stawia. Dzisiaj w aucie też, czuję to delikatnie, mniej boleśnie niż @ ale czuje.
Ja dzisiaj wciągnęlam kubeczek lodów kokosowych :)
Kokos .... AAaaa wszystko co kokosowe to też chodzi za mną. Ostatnio chyba ze 4 razy kupowałam princesse kokosową...

Kiedyś sporo ćwiczyłam i miałam naprawdę taka fajną figurkę, ale potem się zapuściłam i teraz w ciąży to wychodzi, chociaż staram się coś robić , nie zasiedzieć się, ale i tak już sporo przytyłam a to dopiero połowa. Mam nadzieje,że po narodzinach będę mieć większą motywację do ćwiczenia i trzymania diety. Bo najgorsze jest to że ja uwielbiam jeść....

Fajne brzuszki ! Mi się wydaje, że jak na 18 tydz. mam dosyć duży brzuch ale fajny jest, fajnie że już go widać w płaszczyku :)
Dzisiaj byłam u lekarza. Z dzieciem wszystko ok. Zaś fikał :) ale nie widziałam ekranu .12tego mam drugie prenatalne. Już się nie umiem sie doczekać. Ale juz mnie na tą krzywą wysłał , coś szybko, bo widze że wy macie później.
Co do ciuchów ciążowych... to kradnę mężowi koszulki. Ciągle chodzę w wygodnych dżinsach które rosną razem zemną, mam guzik na gumkę , czasem jakieś leginsy ubiorę. W trzeciej ciąży pełny luz .
IMG_20180131_184147.jpg

Załączniki

• IMG_20180131_184147.jpg
    IMG_20180131_184147.jpg
    233,2 KB · Wyświetleń: 368
Wy takie pyszne deserki tu pokazujecie...A ja właśnie wcinam chlebek z pasztetem i ketchupem + ciepła herbatka [emoji1]
Normalnie jak stałam w mięsnym to ten pasztet do mnie się pięknie uśmiechał hehe

Gdzie mi tam do waszych pyszności

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry