Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie jesteście sameTeż olewam szkołę przy trzecim![]()
Ja się cieszę że już coś widać i że maluch się wierci- dziękujemy jestem spokojna[emoji4]NiekoniecznieJa w pierwszej ciąży miałam dokładnie taki brzuszek jak Ty teraz. I do końca ciąży był dużo mniejszy niż u innych dziewczyn
Zresztą w drugiej ciąży też miałam mniejszy niż większość, taka chyba moja uroda. Teraz mam duży brzuch, ale to wynik właśnie braku wypracowanych mięśni po poprzednich ciążach. Ja tam Ci zazdroszczę, mały brzusio jest fajny
![]()
Sa slazaczki saDziewczyny, jakie deserki <3 też mam ciągle ochotę na lody i kiwia jest jakaś mamusia z śląska ? ale naklikałyście tych stron od południa
![]()
To znaczy, ze masz dobrze wycwiczone mięśnie[emoji123]Ja się cieszę że już coś widać i że maluch się wierci- dziękujemy jestem spokojna[emoji4]
Ja to chyba będę matką wariatką heh...bo jak widzę że dziewczyny mają większy brzuch to się martwię czy ze mną wszystko dobrze heh
Hm, to chyba zaznaczylam .. Poczekamy, zobaczymy. Dzięki za info!Podałam dane adresowe i datę porodu (bez nr telefonu i zgody na wysyłanie informacji żeby nie mieć spamu) i tam trzeba było zaznaczyć że chce się otrzymać darmowy gadzet. Potem dostałam maila ze dziękujemy za rejestrację.