• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Jak ja bym chciała tak zasnac bez problemu.. nie dosc, ze nie ma dla mnie wygodnej pozycji to jeszcze gdzies do 3 pewnie bede sie meczyc jak codziennie :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też nie ćwiczę, nigdy nie lubiłam. Wystarczy, że cały dzień biegam tu i tam ;)

Kurde, a ja zjadłam jogurt i ledwo żyje... Mam nadzieję, że usne szybko, żeby mnie tak nie mdliło już...
Tez nie znosze cw ale mam zalecony na kregoslup basen i cw stricte właśnie na bóle, mialam rehabilitację i tam mi pokazali jak cw ale brak mi samozaparcia.. w moim mieście sa cw specjalne dla ciężarnych właśnie na mięśnie kegla, miednicy, kręgosłup... przyda sie do porodu i zeby tak nie cierpiec hak bedzie jeszcze więcej dźwigania bo brzuch będzie rósł i jak boli teraz to potem będzie jezzcze gorzej

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Kurcze no mnie też miednica boli i w kroku. Jak się położę to ciężko wstać. Do tego mdłości, ból nerki, pobolewania brzucha i nie wiem co jeszcze :(

W ogóle to przez ostatnie dni mam taki spadek energii, że az w szoku jestem. Mogłabym leżeć cały dzień i jest mi źle i ciężko, żeby się zebrać gdzieś i wyjsc czy coś zrobic, a w domu robię minimalne minimum, czyli jedzenie dzieciom i psu :p:p:p
Mam nadzieję, że to chwilowe, bo czuje się jak babcia o_O:o

reklama
Właśnie wczoraj po 2 godzinach snu kiedy rano.wrocil maz kazalam mu zamowic bo az plakalam z tego nie wyspania. :( bylam zmeczona i zla jednocześnie bo nie moglam w zaden sposob zasnac.
Kocham spac na brzuchu i to moja najwieksza zmora w tej chwili.. :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry