Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jaka masz prace jeśli można spytać?Witajcie z rana
ja już od 4.30 na nogach, ale jakoś nie mogę zabrać. Przez weekend idzie się rozleniwić- chyba jednak mi odbiło, że chcę do końca marca pracowaćDobrze, że w pracy troszkę luźniej, ale i tak nie idzie wysiedzieć 8h, brzuszek jednak już przeszkadza.
Nixie czekamy na wieści![]()
Ja zrobię zupę krem z czerwonych warzyw i potrawke bo mąż sobie zazyczyl [emoji14] (indyk z czosnkiem smażony + szpinak baby+ makaron kokardki+pomidory suszone+ ser feta)I ja witam się z rana. Odprowadziłam młodą do przedszkola i zabieram się za odgruzowanie całego domu bo weekend spędziliśmy na budowie.
Nixie trzymam kciuki za wizytę
Co robicie dzisiaj na obiad? Ja mam totalny brak pomysłu a niestety gotować trzeba![]()
A jaka masz prace jeśli można spytać?
![]()
No to spoko. Mnie ost daje w kość kręgosłup i jak siedzę zbyt długo to nie da sie wytrzymać z tym bólem.. ale jak ktoś nie ma takich problemów i chce pracować to czemu nie.Pańcia za biurkiem [emoji14] pracuję w dziale sprzedaży, ale głównie zajmuję się wystawianiem faktur, także plaszczę się na krześle 8 godzin.Mój jedyny ruch to siku, spacerek do dystrybutora z wodą na korytarzu i do lodówki w kuchni![]()