reklama
lukrecja78
Początkująca w BB
Też odwiedziłam lidla
kupiłam body te najmniejsze i trochę większe, spodenki i czapeczki. Dla siebie wzięłam bluzki ciążowe, tą w paski granatową i szarą. Są z bardzo fajnego miłego miękkiego materiału.
Od dzisiaj miały być też w intermarche body z zabawnymi napisami (coś ze 4 różne rodzaje) , coś w stylu " 50% mamusi, 50% tatusia" lub wskazanie na body, gdzie wkładać rączki i nóżki z napisem "dasz radę tato ". Byłam, sprawdziłam i u mnie było tylko 1 różowe z tymi procentami.
nixie
Fanka BB :)
Ale że tak od przeziębienia się robi dziecku? Czy od gorączki ? Ale spokojnie, będzie dobrze. Jeden z moich bratanków też coś tam miał i się wchłonęło. Co prawda jest bardziej nadpobudliwy od drugiego ale oni byli dwujajowi. Jeden spokojny po mamie a ten to cały tata ,czyli mój brat. Ten po bracie ,ten nadpobudliwy Fabianek jest dokładnie taki jak mój synek w tym wieku. Mądry ale wszędzie go pełno i nawet podobny. Nasze geny
No i następny taki rośnie bo Gabcio z profilu wygląda jak kopia Fabianka.
olala25
W Internecie gdzieś tam czytałam, że jest ok, ale już nie pamiętam gdzie. Cena jest na pewno niższa niż innych bezdotykowych w Internecie. Wykonałam próby na 3 osobach, na czole i w uchu i wydaje się ok, ja w ciąży, więc temperatura najwyższaTez poprosilam mame zeby mi kupila ten termometr z lidla. Nie wiem tylko czy jest dobry, bo moja kolezanka dzis mowila mi ze wcale dobrze temperatury nie pokazują. A wy macie jakies opinie na jego temat?
Pati1112
Ja też po łowach z lidla. Kupiłam ten termometr, dresik welurowy ale już na 74 rozmiar, bodziaki i spodenki. A dla siebie wzięłam te staniki miękkie, bo w dobrej cenie i jakošciowo też super i rajstopy ciążowe. Aha i w promce rajstopki były za 3,99 już na rozmiar 74, bedą na jesień/zimę 
Bea.K84
Czy któraś z Was ma już zakupioną pościel do łóżeczka w sensie kołderka+poduszka? Zastanawiam się w jakich wymiarach kupić czy 120x90 czy 135x100? Widziałam że są w Lidlu, ale @Wiera pisała że wypełnienie poliester, więc nie ma nawet co jechać.... I tak się zastanawiam co kupić? Na allegro jest tego masa, ale niektóre poduszki na wstępie odpadają, bo są mega grube,a tutaj chodzi o to, żeby dziecko nie miało wysoko pod główką no i to wypełnienie- watolina albo inne dziadostwo ....
Na początku oczywiście nie będę używać pościeli, ale chcę sobie kupić żeby później był już spokój.
Na początku oczywiście nie będę używać pościeli, ale chcę sobie kupić żeby później był już spokój.ZUZA.80
ale teraz chyba wszystkie nie-puchowe kołdry i poduszki są wypełnione różnego rodzaju włóknami/ kulkami poliestrowymi. ja przynajmniej z innymi się nie spotkałam... ważne, żeby można było prać w 95 stopniach. ja zawsze kupowałam dla dzieci 135x100, ale ja mam większe łóżeczko (70x140)Czy któraś z Was ma już zakupioną pościel do łóżeczka w sensie kołderka+poduszka? Zastanawiam się w jakich wymiarach kupić czy 120x90 czy 135x100? Widziałam że są w Lidlu, ale @Wiera pisała że wypełnienie poliester, więc nie ma nawet co jechać.... I tak się zastanawiam co kupić? Na allegro jest tego masa, ale niektóre poduszki na wstępie odpadają, bo są mega grube,a tutaj chodzi o to, żeby dziecko nie miało wysoko pod główką no i to wypełnienie- watolina albo inne dziadostwo ....Na początku oczywiście nie będę używać pościeli, ale chcę sobie kupić żeby później był już spokój.
na allegro rzeczywiście zatrzęsienie pościeli, ja kupowałam z różnych firm i tańsze i droższe i powiem szczerze, że różnicy nie widzę
reklama
Just&yna
Też byłam na lowach w lidlu...kupiłam dwa większe bodziaki,rajstopki z promocji,skarpetki,przescieradlo ale pościeli nie bo była przebrana i nie podobała mi się w dotyku...kupiłam legginsy s i są trochę za duże...albo przytyje albo zweze...I gaciory też sobie wzięłam bo ostatnio to wygodnie tylko w bawelnianych pantalonach....[emoji23]

Podziel się: