arica
Fanka BB :)
Myślisz, że inhalacja z soli fizjologicznej da radę? Otrivin baby nie mam... wyślę męża do apteki jakby co.Polecam otrivin baby ale na noc żeby chociaż spac i inhalacje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Myślisz, że inhalacja z soli fizjologicznej da radę? Otrivin baby nie mam... wyślę męża do apteki jakby co.Polecam otrivin baby ale na noc żeby chociaż spac i inhalacje.
Niestety NIC - chętnie sama się dowiem co inni robią przy przeziębieniuDziewczyny, macie jakiś sposób na katar w ciąży? Dopadł mnie i mnie męczy od rana :/ Do tego w gardle mnie drapie i coś czuje, że nic dobrego z tego nie wyjdzie... Smaruje pod nosem maścią majerankową, ale pomaga tylko na chwilę. Popijam herbatę z miodem, cytryną i sokiem malinowym na zmiany, mleko z miodem już poszło, tantum verde do gardła mam, ale wiecej pomysłów na walkę z przeziębieniem już nie mam. My rzadko chorujemy, więc i wiedza na te tematy u mnie raczej marna![]()
Ja zawsze robię inhalacje sobie albo młodej z soli przy katarze...Myślisz, że inhalacja z soli fizjologicznej da radę? Otrivin baby nie mam... wyślę męża do apteki jakby co.
Ja zawsze wtedy załączam inhalacje z soli fizjologicznej + termos herbaty z prawdziwym (!) sokiem malinowym, z czarnego bzu, imbirem i cytryną i miodem.Dziewczyny, macie jakiś sposób na katar w ciąży? Dopadł mnie i mnie męczy od rana :/ Do tego w gardle mnie drapie i coś czuje, że nic dobrego z tego nie wyjdzie... Smaruje pod nosem maścią majerankową, ale pomaga tylko na chwilę. Popijam herbatę z miodem, cytryną i sokiem malinowym na zmiany, mleko z miodem już poszło, tantum verde do gardła mam, ale wiecej pomysłów na walkę z przeziębieniem już nie mam. My rzadko chorujemy, więc i wiedza na te tematy u mnie raczej marna![]()
Myślisz, że inhalacja z soli fizjologicznej da radę? Otrivin baby nie mam... wyślę męża do apteki jakby co.
Nie wiem czy dobrze link wklejam. Nasz pediatra o tym, jak powinno się robić inhalacjeJa zawsze robię inhalacje sobie albo młodej z soli przy katarze...
Na pewno Ci nie zaszkodzi, katar bardziej będzie spływać..
Źróbb sobie ze 3x dziennie.
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom