Bea.K84
Fanka BB :)
Hejka,wiem, że niektóre z Was robiły zakupy w aptece Gemini-jesteście zadowolone? Zaczęłam w końcu listę rzeczy higienicznych do szpitala i do pielęgnacji maluszka. Wszystko co potrzebuję jest w tej aptece dostępne, więc zrobilam wstępną kalkulację- wyszło prawie 180zł. Nie wiem czy jeszcze pojeździć po innych aptekach i popytać o ceny poszczególnych produktów,czy po prostu zamówić hurtem jak leci w Gemini? Są konkurencyjni?
Myślałam, że z listą pójdzie mi łatwo, a przesiedziałam nad nią pół dnia
naoglądałam się filmów na YT, notowałam Wasze polecone produkty, no i stworzyłam zlepek tego, co by mi najbardziej odpowiadało.
Wczoraj urodziła moja kuzynka, 2 tygodnie przed terminem-szybko jej poszło bo w 4 godziny(pierwsze dziecko) tyle że córeczka malutka bo 2,5kg
też bym chciala taki poród... życzę nam wszystkim takowego! No i tak sobie pomyślałam, że ja w lesie, nic nie popisane, nic nie kupione, już nie mówiąc o praniu, prasowaniu itd.... Także troszkę zainspirowana pojawieniem się na świecie maleństwa w rodzinie, zaczęłam działać.
Ale ceny mnie przerażają!
Doszłam do wniosku że nie ma co czekać na ostatni moment, bo koszt takiej wyprawki jednorazowo może doprowadzić do stany przedzawałowego hehe.
Acha, i jeszcze pytanie- bo widzę w tej aptece kocyk bawełniany cienki AKUKU-ma któraś?
Myślałam, że z listą pójdzie mi łatwo, a przesiedziałam nad nią pół dnia
Wczoraj urodziła moja kuzynka, 2 tygodnie przed terminem-szybko jej poszło bo w 4 godziny(pierwsze dziecko) tyle że córeczka malutka bo 2,5kg
Ale ceny mnie przerażają!
Doszłam do wniosku że nie ma co czekać na ostatni moment, bo koszt takiej wyprawki jednorazowo może doprowadzić do stany przedzawałowego hehe. Acha, i jeszcze pytanie- bo widzę w tej aptece kocyk bawełniany cienki AKUKU-ma któraś?