reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Tu niestety chyba nie da się nic doradzić. Można chyba tylko dać mu czas przywyknąć do nowej sytuacji i liczyć, że mu się odmieni. To wasze pierwsze dziecko? Swoją drogą to niesprawiedliwe, że wini tylko Ciebie
Dokładnie.
A to się nie staraliście i wpadka Tak? I teraz Ciebie wini? Nie ogarniam.
Może faktycznie się przestraszyl...
Jaki macie staż? Jakieś już dzieci?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,
jutro mam wizytę u gina, może będzie już serduszko :)
Jestem przeziębiona, walczę już od 1,5 tygodnia. Dziś byłam u lekarza, bo boli mnie ucho. Powiedział że jakbym nie była w ciąży to dostałabym antybiotyk. A tak mam walczyć domowymi sposobami. Powiedziała że nie wygląda to najgorzej i powinno mi nic nie być, lepiej do 12 tygodnia nic nie brać.
Jeśli chodzi o imiona to dla syna bezapelacyjnie Leon, a dla dziewczynki problem. Bo mąż chce Zosie, ja mniej.
Wolałabym Nelę, Lilkę albo Polę.

Cześć dziewczyny,
jutro mam wizytę u gina, może będzie już serduszko :)
Jestem przeziębiona, walczę już od 1,5 tygodnia. Dziś byłam u lekarza, bo boli mnie ucho. Powiedział że jakbym nie była w ciąży to dostałabym antybiotyk. A tak mam walczyć domowymi sposobami. Powiedziała że nie wygląda to najgorzej i powinno mi nic nie być, lepiej do 12 tygodnia nic nie brać.
Jeśli chodzi o imiona to dla syna bezapelacyjnie Leon, a dla dziewczynki problem. Bo mąż chce Zosie, ja mniej.
Wolałabym Nelę, Lilkę albo Polę.
Ja jestem na antybiotyku niestety...
5t1d:/ ale kaszel już okropny walczę z nim 3,4tyg więc nie było w ogóle mowy..
Domowe sposoby niestety sobie ż tym nie poradziły :(

reklama
Właśnie zdradz to swoje piękne imię :)
Mój jak będzie syn to Grzegorz (po moim zmarłym tacie). Podoba mi się to imię, jest sentymentalne i mało teraz przez rodziców wybierane.
Nie znam małego Grzesia a pracuje w przedszkolu i już daaaaawno Grzegorza nie było więc super.

A dziewczynka to będzie problem [emoji14] też nie chce żadnej Ani czy Karoliny bo dużo tego.
Mnie podobają się imiona, których raczej inni rodzice n8e wybierają, bo są nietypowe.
I nie mówię o Dżesikach itp tylko bardziej o takich jak:
Florentyna
Celestyna
Julita
Judyta.

To są imiona które kiedyś były, ale już teraz malo kto je nosi.
Tak parę lat temu było ż Franciszkiem czy Antonim np.. parę lat temu to były imiona "dla starych ludzi", dzisiaj jest wysyp Franków i Antkow:)

Alicja lub nikola a chłopiec Mikołaj lub Mateusz [emoji1]

Myśl pozytywnie :) #womanpower

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry