aniaopapon
Fanka BB :)
Oj wspolczuje... I zycze dobrej nockiJa dziś jestem też jakaś nieswoja zaraz znikam spać bo czekają mnie od jutra dwie 12-tki w pracy
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj wspolczuje... I zycze dobrej nockiJa dziś jestem też jakaś nieswoja zaraz znikam spać bo czekają mnie od jutra dwie 12-tki w pracy
A jaki jest Twoj zawod? Nasza gromadka przyjechala z nami z Anglii...wiec w moim miescie czasami spogladaja na Nas "dziwnie" hihi
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
Wypij melise wez kapiel i posłuchaj muzyki i obserwuj co sie dzieje. W razie krwawienia pogotowie. Ale oni dadza ci na pod tyrzymanie i wysla do domu leżeć. Oddychaj głęboko i poloz sieDziewczyny a ja się martwię, miałam dzisiaj dość stresujące dzień długa podróż i wieczorem przy podviernaiu zauważyłam że śluz jest lekko brązowy, bardzo się martwię tym bardziej że jestem daleko od domu i nie mam możliwości iść do swojej lekarza, jestem w 6 tygodniu i 2 dniu, badanie usg miałam 48 godzin temu, myślicie że to stres? Normalnie zaraz oszaleje
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny a ja się martwię, miałam dzisiaj dość stresujące dzień długa podróż i wieczorem przy podviernaiu zauważyłam że śluz jest lekko brązowy, bardzo się martwię tym bardziej że jestem daleko od domu i nie mam możliwości iść do swojej lekarza, jestem w 6 tygodniu i 2 dniu, badanie usg miałam 48 godzin temu, myślicie że to stres? Normalnie zaraz oszaleje
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom