reklama

Czerwcowe mamy 2018

Czesc ;) widze ze dużo tu Czerwcówek :)
Zapisalam sie go ginekologa na poniedziałek bo musze w miarę szybko potwierdzić ciąże. Z uwagi na pracę musze wiedziec szybko - by móc zrezygnować z czesci obowiązków - bo niestety nie powinnam sie zajmowac tym w ciazy. Chcialabym popracować na zmienionych warunkach do końca roku, a potem w zaleznosci jak sie bede czuć.

reklama
My właśnie jesteśmy na etapie załatwiania całej tej papierologi do kredytu a później ruszymy z budową domu u też w sumie będzie około 90-100m2 na górze trzy sypialnie, łazienka i garderoba i na dole kuchnia, jadalnia, salon, łazienka i pokój :-) ale jeszcze zanim będziemy mieszkać na swoim to kupę czasu minie :(

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

My mieliśmy podobny plan, ale go trochę zmieniliśmy. Wzielismy kredyt na mieszkanie, (mdm więc po narodzinach 3go jeszcze nam spadnie), a za jakieś 3-4 lata będziemy rozpoczynać budowę. Taki jest plan, a czy wyjdzie to czas pokaże. Zdecydowaliśmy sie na mieszkanie, bo tak nam wygodniej. Wszystko mamy blisko, szkoła, przedszkole, żłobek, sklepy, przychodnia. Do pracy 15 minut. Ale oboje marzymy o domu i z pewnością go zbudujemy :)

To ja jestem w trakcie przeprowadzki wlasnie 27.11 juz bedziemy tam teraz malowanie,urzadzanie itp [emoji1]

Wszystkie jesteacie z Pl tak z ciekawosci?

[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]

Czesc ;) widze ze dużo tu Czerwcówek :)
Zapisalam sie go ginekologa na poniedziałek bo musze w miarę szybko potwierdzić ciąże. Z uwagi na pracę musze wiedziec szybko - by móc zrezygnować z czesci obowiązków - bo niestety nie powinnam sie zajmowac tym w ciazy. Chcialabym popracować na zmienionych warunkach do końca roku, a potem w zaleznosci jak sie bede czuć.

Witaj :)
Widzę że każda z nas ma już jakiś plan na pracę, to dobrze :)

Ja niestety w zawodzie w ciazy pracowac nie moge ale i tak od dwoch lat siedze w domu z moim Robaczkiem

[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]

Witam Kilkanaście stron temu była dyskusja o trollu - bo jakby to można ująć inaczej - który wstawił na stronę zdjęcie ciąży bliźniaczej w dodatku nie swojej.
Z przykrością oznajmiam, że ktoś niestety skorzystał z okazji i zrobił sobie żart korzystając z mojego starego konta. Często zapominam się wylogować i niestety właśnie poniosłam konsekwencję.
Jestem zła sama na siebie z tej sytuacji. O sytuacji powiedziała mi jedna z koleżanek, która ma tu konto. Byłam całkowicie zaskoczona. Jedyną prawdziwą informacją była ta, że mam dwumiesięcznego synka.
Ktoś zrobił sobie po prostu głupi żart.

Cześć dziewczyny
Witam nowe czerwcówki ;)

YamiSu trzymam kciuki, oby ta najgorsza diagnoza się nie potwierdziła.

Co do nawilżacza to ja używam każdej zimy od 1szej ciąży...
A oczyszczacz powietrza testujemy od kilku dni, także się nie wypowiem.

Co do Eco żywności to my mamy jajka od babci,co za tym idzie od czasu do czasu kurę na rosół, a także swoje sezonowe owoce i warzywa.
Mleko kupujemy kozie dla córki od znajomych którzy je hodują. Ale pije też sklepowe bez laktozy;)
Córkę karmiłam piersią 2 lata i miesiąc, mimo powrotu do pracy na nocki także.
Trochę się też chustowaliśmy.

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny odchodze od was. Fajnie bylo ale poczekam na rozwój wydarzen na osobnosci z reszta chyba tu nie pasuje. Milo bylo i powodzenia

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak to nie pasujesz? Odezwij się i daj znać jak sprawa się rozwinęła, a jak wszystko będzie ok to nas nie opuszczaj! Powodzenia kochana, trzymaj się ;*

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry