Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie trzeba na czczoWlasnie zjadlam tortille wlasnej roboty bo taka ochote na salate mialam ze tragedia. Zagryze batonem popije kubusiem. Bylam na dlugim spacerze. I szczerze zaczelam mieć nadzieje przeanalizowalam roZmowy z lekarzami to czekam byle do dzis jest byle do poniedzialku i wyniki bety . i pytanie nie muszę byc na czczo i ja z krwi robia?
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
jak nie będziesz ich pić ani się w nich kąpać to nie zaszkodzi [emoji12] A poważnie myślę że jak chcesz posprzątać swoją łazienkę to będzie to mniej szkodliwe niż życie w brudzieDziewczyny pytanie od pierworódka- jak to jest ze sprzątaniem i środkami chemicznymi? Mam na myśli takie zwyklaki do czyszczenia łazienki? Czy są szkodliwe?![]()
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
jak nie będziesz ich pić ani się w nich kąpać to nie zaszkodzi [emoji12] A poważnie myślę że jak chcesz posprzątać swoją łazienkę to będzie to mniej szkodliwe niż życie w brudzie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja także zawsze mówię że mam później wizytę niż rzeczywiście by się nie denerwować telefonami i pytaniami.W poniedzialek ide robic wyniki trzymajcie kciuki. U mnie oprocz meza nikt nie wie. Te osoby co wiedzialy ze wizyta dzis sklamalismy ze za tydZień bo lekarla sie po chorowała. Puki co obmyslilam co robic jakbym wylądowała w szpitalu. Bo oczywiście teściowej nic nie powiem i sie noe dowie
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom