Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Współczuję naprawdę....U mnie jest tak ze ja go o coś poproszę to słyszę " ty to zrobisz lepiej" czasami nawet do łazienki nie mogę iść. Nie mówiąc o chociaż 20 min zeby się wieczorem umyć. Tylko słyszę " pójdziesz jak Pawełek usnie " a ze dziecko usypia po 22-23 to ja padam razem z nim. Nie raz zasypiam wcześniej.
Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie także rosolek :-) a po południu galeria z synem. Czas zacząć zimowe zakupyWitam niedzielnieu nas dziś rosołek a później wybieram się z córką na galerię na babski dzień
i do kina
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
A Ty nie masz prawa odpocząć? Cały dzień siedzisz i ... w stołek?Aga no powiem Ci ze mysle podobnie ale.... zawsze po pracy slysze ze jest strasznie zmeczony ze nie ma juz na nic sily.Czasem nawet powstaje klotnia jak poprosze o zwykle zrobienie herbatki.
Wydaje mi sie ze jest mu tak na reke a ja ja zeby ciagle sie nie klocic przejelam te obowiazki tak przywyklam i dlatego tak jest.Jak prosze o pomoc w weekend to znow slysze ze musi wypoczac przed praca bo to jedyny czas kiedy moze to zrobic.
To nie jest takie proste jakby moglo sie wydawac.
Aga a Ty masz juz dzieci???
[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]