Weronika-monika3636
Zaangażowana w BB
Dzien dobry dziewczynki... Wczoraj robilam bete Jutro wyniki... Ciekawe ktory to tydzien... Mysle ze cos kolo 6 ...nie wiem jak dokladnie obliczyc to :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tygodnie ciąży liczy się od pierwszego dnia ost miesiączki.Dzien dobry dziewczynki... Wczoraj robilam bete Jutro wyniki... Ciekawe ktory to tydzien... Mysle ze cos kolo 6 ...nie wiem jak dokladnie obliczyc to :-(
Ja też niewiem jak liczyć. I ide jutro na bete dopiero [emoji6]Dzien dobry dziewczynki... Wczoraj robilam bete Jutro wyniki... Ciekawe ktory to tydzien... Mysle ze cos kolo 6 ...nie wiem jak dokladnie obliczyc to :-(
Ja miałam 14ego wrzesnia i jestem w 6 tygodniu (5t3d) więc Ty jesteś też w 6 tygodniu (5t4d)Pierwszy dzien ostatniej miesiaczki 13 wrzesien... Wedlug kalkulatorow internetowych to jakos prawie 6 tydzien...
Gratulacje!!![emoji8]No widze ze calkiem juz sporo czerwcowych Mamusiek.I super czym wiecej tym lepiej [emoji1]
Ja czekam na 3 Okruszka
[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]
Ooo to moze razem na porodowkach wyladujemy ;-)Ja miałam 14ego wrzesnia i jestem w 6 tygodniu (5t3d) więc Ty jesteś też w 6 tygodniu (5t4d)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom