Gosia101318
Fanka BB :)
Jak sie czujecie dzisiaj? Ja dziś od południa leżę. Mieliśmy jechać do zoo, ale ja nie dam rady. Pobolewa mnie podbrzusze. Dokładnie tak samo jak w dwóch pierwszych ciążach. Muszę odpocząć.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lez odpoczuwaj... Moze to tylko tak dzis...Jak sie czujecie dzisiaj? Ja dziś od południa leżę. Mieliśmy jechać do zoo, ale ja nie dam rady. Pobolewa mnie podbrzusze. Dokładnie tak samo jak w dwóch pierwszych ciążach. Muszę odpocząć.
U mnie niestety nic domowego nie pomaga, jest antybiotyk :/Cześć dziewczyny,
wczoraj na usg widziałam już zarodek i serduszko, ale się tak wystraszyłyśmy z Panią doktor, bo na pierwszy rzut oka pęchcerzyk był pusty. Dopiero gdzieś docisnęła i było widać schowany zarodek na pęcherzyku żółtym!
Po pęcherzyku wychodzi (6t4d). Zgłosiłam jej że od 2 dni bardzo mnie brzuch rozpiera, dostałam luteine 2x1 po 50 mg i mam leżeć....już nie mogę wytrzymać z tym leżeniem
Ale czego się nie robi....jak byłam u internisty z bólem ucha i gardła to zabroniła brać cokolwiek.
Tylko domowe sposoby, sok malinowy,imbir, miód, cytryna, czosnek.
W letniej wodzie rozpuścić łyżkę stołową miodu i dodać sok z cytryny, i to 2 razy dziennie.
Mówiła też o inhalacjach z majeranku itd.
znam tego bloga...i nie chce też zwariować ale wczoraj byłam od 6-23 na nogach, w gościach, pozycja stojąca lub siedząca i w nocy był koszmar....ból nie do zniesienia. Rano luteina i jest lepiej....U mnie niestety nic domowego nie pomaga, jest antybiotyk :/
A co do leżenia... ciągle się słyszy, że zalecane leżeć.. nie wiem czy znacie bloga mamaginekolog gdzieś pisała o tym, że to totalnie bez sensu takie leżenie...
No ciekawe jak to jes
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Noo bo to też nie można przesadzać w 2ga stroneznam tego bloga...i nie chce też zwariować ale wczoraj byłam od 6-23 na nogach, w gościach, pozycja stojąca lub siedząca i w nocy był koszmar....ból nie do zniesienia. Rano luteina i jest lepiej....
Ooj nie, chyba mi się już nie trafi.Kasiu milo Cie widziec Ty tez na czerwcoweczkach? Dziekuje kochana [emoji182]
[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]
Jasne, witamyHej. Właśnie dowiedziałam się że termin na koniec czerwca. Mogę dołączyć?![]()