• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Noe bój się. Wszystko bedzie dobrze. [emoji6]
Ja ide 3 listopada.
Termin mam 26 27 okolo . I mam nadzieje ze nic tam sie nie dzieje

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Praktycznie nie mam żadnych objawów prócz braku miesiączki i częsty wizyt w toalecie. Najgorsze jest to czekanie ale nic nie poradzę jak pójdę wcześniej to może jeszcze nie być słychać serca. Mam takiego stresa, że szok w nocy nie mogę spać tragedia jest ze mną. Uspokoje się dopiero po wizycie

reklama
Praktycznie nie mam żadnych objawów prócz braku miesiączki i częsty wizyt w toalecie. Najgorsze jest to czekanie ale nic nie poradzę jak pójdę wcześniej to może jeszcze nie być słychać serca. Mam takiego stresa, że szok w nocy nie mogę spać tragedia jest ze mną. Uspokoje się dopiero po wizycie
Ja jako takich objawow tez niemam. Normalnie sie czuje

Ja jako takich objawow tez niemam. Normalnie sie czuje

może te nasze objawy się pojawią później. Ja jeszcze zauważyłam, że przed spodziewaną miesiączką poprawiła mi się cera, gdzie zawsze na miesiączkę dostawałam jakiś przebarwień i wyprysków a tu niczym pupcia niemowlęcia, a i jeszcze swędzą mnie sutki :oo:

może te nasze objawy się pojawią później. Ja jeszcze zauważyłam, że przed spodziewaną miesiączką poprawiła mi się cera, gdzie zawsze na miesiączkę dostawałam jakiś przebarwień i wyprysków a tu niczym pupcia niemowlęcia, a i jeszcze swędzą mnie sutki :oo:
To samo zauwazylam![emoji16] Nir.musze uzywac poskladu i wygladam okej. Zawsze lrzed @ na czole mialam krosty jak nastolatka a teraz nicccc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry