No dokladnieZnam to tez bym chciala wszystko juz tu i teraz [emoji12][emoji12][emoji12]
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
Tym bardziej ze bylam tydzien temu u lekarza i nic nie bylo widac. Mama nadzieje ze za tydzien cos bedzie widac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No dokladnieZnam to tez bym chciala wszystko juz tu i teraz [emoji12][emoji12][emoji12]
ZobaczymyTo ciezko jest mi cos doradzic... Moze dziewczyny cos poradza[emoji6]
Nie bój się będzie dobrzeWlasnie tego sie obawiam ale co moze zrobic tylko czekac... Ta Beta mnie pociesza ze rosnie a to juz cos. U mnie kreski tez slabe byly. Nie mam objawow w sumie jakis specjalnych... Pobolewa brzuch jak na okres i troszke piersi bola po zdjeciu biustonosza i tyle
Ja pracuje w gabinecie stomatologicznymKurde a mnie 2tygprzed ciąża jak byłam u stomatologa to kazał przyjść na kamień i nie zdążyłam... Mam teraz w ciąży iść bo zrobić ? Czy to się robi bez znieczulenia? Bo ja ZAWSZE mam znieczulenie i u mnie dentysta to taki stres że hej :/ [emoji32]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Beta to super sprawa jak dla mnie[emoji6] wiem ze cos sie dzieje bo rosnie wiec jest nadzieja...ja do 10.11 jajo zniosę ale z drugiej strony jak pójdę i nic nie będzie widać to wpadnę w rozpacz. W sumie może ja też pójdę na bete![]()
Czyli czym predzej zmykać do stomatologa?Ja pracuje w gabinecie stomatologicznymsciaganie kamienia wykonuje sie bez znieczulenia
no i tak samo kamień jak i prochnica maja zly wplyw na dziecko
![]()
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno stomatolog jest obowiązkowy, szczególnie pilnowanie kamienia nazębnego który można przekazać dziecku!
Kurde a mnie 2tygprzed ciąża jak byłam u stomatologa to kazał przyjść na kamień i nie zdążyłam... Mam teraz w ciąży iść bo zrobić ? Czy to się robi bez znieczulenia? Bo ja ZAWSZE mam znieczulenie i u mnie dentysta to taki stres że hej :/ [emoji32]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny ja chyba przechodzę na dietę niskowęglowodanowąwzdęcia mnie wykonczą. Espumisan nic nie daje. Mam zwykłą nospe. Ile mogę jej brać?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja niestety nie zdążyłamJa zdążyłam właśnie wyleczyć wszystkie zęby i zrobić porzadek z kamieniem
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom