Weronika-monika3636
Zaangażowana w BB
No to prawda niespodzianka... Obawialam sie bo wynik beta byl wysoki ...ale mimo wszystko szokAni umnie ani u partnera nie ma blizniakow wlasnie...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to prawda niespodzianka... Obawialam sie bo wynik beta byl wysoki ...ale mimo wszystko szokAni umnie ani u partnera nie ma blizniakow wlasnie...
Masz już dzieci?No to prawda niespodzianka... Obawialam sie bo wynik beta byl wysoki ...ale mimo wszystko szok
No to prawda niespodzianka... Obawialam sie bo wynik beta byl wysoki ...ale mimo wszystko szok
Oj nie nie pierwsze... Mam juz 4 dzieci najstarszy syn zaraz 18 lat... Musze jakos sobie poukladac wszystko W glowie ...ciaza igolnie byla zaskoczeniem a wiadomosc ze blizniaki poprostu.... Jednym slowem szokMasz już dzieci?
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
:-*:-)GratulacjeWiadomo, że na początku będzie ciężko, ale potem będzie lepiej
![]()
Ooooo! Ale ekstra! U mnie 3Oj nie nie pierwsze... Mam juz 4 dzieci najstarszy syn zaraz 18 lat... Musze jakos sobie poukladac wszystko W glowie ...ciaza igolnie byla zaskoczeniem a wiadomosc ze blizniaki poprostu.... Jednym slowem szok
Oj nie nie pierwsze... Mam juz 4 dzieci najstarszy syn zaraz 18 lat... Musze jakos sobie poukladac wszystko W glowie ...ciaza igolnie byla zaskoczeniem a wiadomosc ze blizniaki poprostu.... Jednym slowem szok
GratulacjeWow. Podwójne szczescie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom