• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Weronika Monika rozumiem Szok, ale niedługo przejdzie i będzie tylko samo szczęście. Mi się wydaje że przy dzieciach się człowiek odmładza

Widzę ze jest nas więcej na 20-21 ;)
Ciekawe która pierwsza. Ja nie wyobrażam sobie inaczej niż Cc. Mam traumę po pierwszym Porodzie, który po 18 h w końcu skończył się cc. Wiem że połowa stwierdzi że o wiele lepsze dla dziecka jest w SN, ale nie dla mnie. Nawet nie chcę wspominać i myśleć. Miłego dnia
Zapewne masz racje ale narazie jest mi ciezko Z to swiadomoscia... Strasznie sie boje...

dziewcyzny, może któraś miała taką sytuacje, chciałąm się umówić do ginekologa u którego byłam na pierwszej wizycie potwierdzającej ciąze lecz okazało się że idzie on na 2 tygodniowy urlop, zgapiłam sie wtedy po wizycie i nie umówiłąm się od razu na 15 ( bo do wtedy mam zwolnienie ) i okazuje się ze mogą mnie umówić dopiero na 20, niestety mnie to nie urządza bo nie bedzie zachowana ciągłosć zwolnienia, do tego baba z rejestracji była dla mnie bardzo nie miła podniosła mi ciśnienie , po całej sytuacji chce zmienić lekarza, ten jest dość małomówny i dodatkowo dosyć drogi, ale pojawia się też problem z badaniem cytologicznym bo to on mi je robił na pierwszej wizycie, moje pytanie więc czy muszę mieć wynik podczas wizyty u innego lekarza , powinna mi je wydać przychodnia w któej byłąm do tej pory?Przyznam , że się strasznie zdenerwowałam i musiał się wyżalić :)

reklama
Jak masz karte ciazy to lekarz rodInny moze ci wystawić zwolnienie a co do badan jak za nie zaplacilas jak mniemam to musza ci oddac wyniki

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry