Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny gratuluję ciąży! Trzymam kciuki za spokojny przebieg!
Ja jestem czerwcową mamą 2016, mam córeczkę, a tu dzisiaj psikus znowu bobas z terminem na 04.06 z ostatniej om. Chociaż córkę urodziłam przed terminem więc może będzie maj
Hej dziewczyny wielkie gratulacje dla Was [emoji4] Jestem mamą Juliana z czerwca 2014 a teraz oczekujemy następnej fasolki [emoji322][emoji4] termin mam na 1 czerwiec [emoji16] Pozdrawiam
Witam ... Termin wychodzi na 2 czerwca. Już 3 miesiące temu dolaczylam do jednej grupy Ale niestety puste jajo. Boję się co kolejek myśleć i planować bo różnie może być. Wczoraj i dziś coś mnie brzuch boli. Mam już jedno dziecko z czerwca 2014.
Gratulacje! A czerwiec jeat bardzo dobrym miesiącem do rodzenia dzieci Ja też wszystkim nam życzę ogromu powodzenia, żeby te ciąże skończyły się radością!
Stresuję się przeogromnie, bo obecnie jestem przeziębiona, Mąż chory na antybiotyku - ogólnie wszyscy wkoło chorzy
Też się tego boję. Staram się unikać chorych. Początek ciąży to zły czas na choroby ale zwykle przeziębienie nie powinno zaszkodzić. Ja też się boję z powodu tych boli brzucha. Biorę nospe i duphaston i staram się odpoczywać wiadomo przy dziecku nie zawsze się da. Za 2-3 tyg planuje wizytę u giną. I dopiero wtedy jak będzie ok zacznę się cieszpyć.
Zosia urodziłam 2czerwca 2014 i teraz znowu termin na 2czerwca. To musi być dobry znak
Ja mam dzis jakies plamienia wiec tez w stresie. Szczerze mowoac jestem ogromnie zestresowana, za mna juz 3 poronienia wiec nie zdziwie sie jesli bedzie kolejne
Biore duphaston i to co zwykle czyli kwas foliowy, magnez... czasem nospe. Dokladnie pozostaje tylko czekac. Czasem chocbysmy nie wiem co zrobili to nie zmieni sytuacji jesli cos jest nie tak...
Ewa ja mieszkam w uk i lekarz wogole nic mi nie zalecil bo tu to selekcja naturalna. Duphaston biore na wlasna reke. W sumie acard tez mam w szafie ale nie bylam pewna co do niego. W czwartek mam wizyte u polskiego ginekologa i zobaczymy co powie.