To jeden dzień na żądanieTo mogę nie zdarzyć jak będą kolejki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To jeden dzień na żądanieTo mogę nie zdarzyć jak będą kolejki
To mnie zwolnią za opuszczenie miejsca pracyTo nie przyjmij. Wyjdź i wróć tego samego dnia z zaświadczeniem. Drugie wyjscie to pojsc juz na zwolnienie nawet takie od internisty a papiery dostarczyć
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
A nie możesz już się zapisać? Chyba że nie chcesz płacić jak skierowania nie dostaniesz...Lekarz może nie mieć terminów tak szybko :-)
Czyli jakby była taka sytuacją to mam nie podpisać i wyjść z pracy i iść do lekarzaNo nie bo masz prawo źle się poczuć i iść do lekarza
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Moim zdaniem tak. Zawsze możesz się źle poczućCzyli jakby była taka sytuacją to mam nie podpisać i wyjść z pracy i iść do lekarza
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czytam "W oczekiwaniu na dziecko" Heidi Mirkoff. Jest w niej bardzo dużo przydatnych informacji jednak niekiedy zbyt dokuczliwe jest to że opisywane są warunki amerykańskie,mimo że są przypisy odnośnie warunków polskich. Mimo tego drobnego minusa szczerze polecam [emoji4]przyda się na okres ciąży,jak i po porodzie.polecacie jakieś fajne książki o ciąży?![]()