Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja byłam cały czas na luzie od 15min siedzę i wpiepszam cukierki czekoladowe bo dopadł mnie taki stres prze djutrzejsza wizyta :/ myślałam że w tej ciąży nie będę aż tak się stresować. Z synkiem na pierwszą wizytę jak szłam i siedzialam na poczekalni to z nerwów cała się trzeslam i pocilam do tego...Dziewczyny czy Wy też się tak denerwujecie przed każdą wizytą? Ja mam jutro rano, to będzie moja druga wizyta i strasznie się boję normalnie aż mnie w żołądku ściska
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Korzystaj póki się da [emoji16]Spoko teraz chrupie wafelki i popijam rumiankiem bo przeciez to przez ciążę mam wzdęcia! Hahaha
Sery pleśniowe są zakazane jeżeli zostały wytworzone z surowego mleka - czyli jakieś gospodarstwa na ogół francuskie, lub jeśli jest coś regionalnego. Jeżeli to jest w normalnych sklepach to jest z mleka pasteryzowanego to nie ma przeszkód.Sery plesniowe tez sa pasteryzowane i sa zabronione. Tak jak wedliny typu poledwica losowiowa. Wiec zakazanych rzeczy mamy duzo
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam tak samo przed.pierwsza i przed drugą i przed trzecią w sobotę pewnie też.Tak Bede miałaDziewczyny czy Wy też się tak denerwujecie przed każdą wizytą? Ja mam jutro rano, to będzie moja druga wizyta i strasznie się boję normalnie aż mnie w żołądku ściska
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
O której masz wizyte?Miałam tak samo przed.pierwsza i przed drugą i przed trzecią w sobotę pewnie też.Tak Bede miała