kinga.1990.
Fanka BB :)
12 tydzieńkinga.1990, GratulacjeKtory to tydzien?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
12 tydzieńkinga.1990, GratulacjeKtory to tydzien?
W sumie coraz lepiej. Mdłości odpuszczają więc to najważniejsze. Zupełnie inaczej ta ciąże przechodzę. A Ty?Jak sie czujesz?
Szczere mowiac to niewiele mi dolega,jesli moge to tak ujac. Najbardziej dokuczaja mi piersi,zdecydowalam sie na spanie w staniku sportowym bo nie dawalam rady,a oprocz tego tylko tyle,ze sie szybciej mecze.W sumie coraz lepiej. Mdłości odpuszczają więc to najważniejsze. Zupełnie inaczej ta ciąże przechodzę. A Ty?
Hej@K28 ja też biorę luteinę 100mg dopchwowo ale i rano i wieczorem. W sumie to za bardzo nie wiem czemu, chyba lekarz zapisał mi profilaktycznie po tych moich wielkich bólach podbrzusza w nocy. Ale mam brać tylko przez ok 10 dni. Widzę poprawę tj. brzuch boli już "normalnie"![]()
To zależy czy lekarz ma kwalifikacje, bo sam sprzęt to nie wszystko..A ja rok 92 i pierwsze malenstwo
Zbliza sie czas podjecia decyzji na temat badan prenatalnych. Powoedzcie mi czy decydujecie sie na samo usg prenatalne u swojego lekarza czy jednak badania krwi w jakiejs klinice?