Mecenasowa27
Fanka BB :)
Mi się wydaje że się pyta ale nie wiem bo to moja pierwsza ciąża :-)
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja z LublinaLawnika witaj. Dziewczyny już Ci pewnie odpowiedzialy! Musisz wiedziec jak dlugie masz cykle i znac date ostatniej miesiaczki. W dniu spodziewanego okresu, jezeli masz regularne cykle, jestes w 4 tygodniu ciazy. Jeżeli goń ma dobry sprzęt możesz iść w 6+ wtedy będzie widać pulsujace serduszko
Wcześniej jedynie pecherzyk z zarodkiem.
KikaRika jezelichodzi o giną to moim zdaniem nie ważne w jakim tonie zwraca się do panetek Ale żeby działała w razie czego na czas. U mnie na NFZ jest tylko jeden dobry ginekolog, na prawdę rewelacyjny, z powołania. Jak przy porodzie trafisz na innego to tylko się modlić. Na szczęście pracuje w dwóch szpitalach i jego pacjentki po prostu dzwonią w którym net i tam jadą.
Ewkam porozmawiaj bezpośrednio z lekarzem a nie z położna
Kasiaa12 Ale macie przekichane z tymi lekarzami. Mi mój na NFZ wypisuje kartki z pieczątką swoją z terminem wizyty i muszą nie na ten dzień zarejestrować i już.
Gosia1809 witaj! Ja też jestem mama z czerwca Ale 2016 a teraz znowu czerwiec hehe
Dziewczyny z tą płcią to jest tak że sama zapytacie kto to tam mieszka. Ja wiedziałam że noszą dziewczynka to na połówkowym inny lekarz zapytał nas czy wiemy kogo się spodziewamy. Wie pytają zanim powiedzą
A ja jestem z woj. Lubuskiegoktoś z okolicy?
KokaRdka trzymam kciuki za Twoją wizytę. Ja mam 1,4m corke która też nie pozwala mi myśleć o ciąży
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom