Jenny26
Fanka BB :)
Mmmm pycha!
U nas zupa z czerwonej soczewicy na rosołku
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Również pyszności
Twoja zupa i moje drugie danie to byłoby idealne połączenie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mmmm pycha!
U nas zupa z czerwonej soczewicy na rosołku
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry w sobotę!
Ja miałam tragiczną nocŚniło mi się, że por...am. Nawet mi to słowo przez gardło ani przez klawiaturę nie chce przejść. To był tak straszny, realistyczny, przerażający sen, że się obudziłam zapłakana i spocona jak mysz
W efekcie wstałam przed 10.00
Zaraz się biorę za jakieś porządki, obiad, może nawet prasowanie nadrobię, byle się czymś zająć. Pogoda i tak do niczego nie zachęca.
Wiem, że jeszcze sporo czasu na takie rozmyślanie i planowanie, ale mam pytanie: Zamierzacie urządzać osobny pokoik do spania dla maluszka czy wstawiacie łóżeczko do sypialni? Oczywiście wiadomo, że jak nie ma dodatkowego pokoju to sprawa jest prostaja póki co sobie nie wyobrażam, żeby dziecko spało samo w innym pokoju.
Dokładnie. Na dziewczynkę też będę miała ubranka od kogo wziąść więc raczej tutaj dużo kupować też nie będę musiała :-)Jak będzie dziewczynka to też może dać Ci ciuchy, pewnie ma uniwersalne.
A zresztą niemowlaków jest obojętne czy ma niebieskie czy różowe body...
Moja latała po domu nawet w takich z traktorami i autkami
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Był jeden artykul w internecie ostatnio popularny szerzacy te głupoty... Na szczęście mama ginekolog szybko się odniosła Link do: MamaginekologCzy Wasi rodzice też są trochę "zacofani" jeśli chodzi o aktualna opiekę medyczną nad kobietami w ciąży? Wczoraj rozmawiałam z mama przez tel, jak tam było na wizycie itp i mówię że wszystko dobrze było na pierwszym usg i dostałam skierowanie na kolejne na połowę stycznia (to już będzie usg polowkowe). Przypomnę, że chodzę na NFZ i jak wszystko będzie ok to tych usg będę miała 3 max 4. A ona mówi, żebym nie zapisywala się w połowie stycznia tylko później bo po co tak często robić usg, przecież to jest SZKODLIWE. Nie ważne że te badania robi się w konkretnych tyg ciąży. Naczytali się z ojcem jakiś pseudonaukowych artykułów i teraz plotą takie glupoty, aż mi się coś robi. Odeslalam ich do ostatniego postu mamaginekolog która się odnosi wlasnie do tego i poczytac rzetelne informacje. Ja wiem że jak mama była w ciąży to jedyne usg miała raz i to z 4 dzieckiem wiec wydaje jej się to jakimś wymysłem, ale jakoś nie mogę tego słuchać, szczegolnie że chodzę tylko na te obowiązkowe usg, które sa bardzo istotne i potrzebne. Taka refleksja
hm, no noworodka bym raczej w tym nie nosiła, ale widziałam że są takie wkładki do tego nosidła, napisali że dla dzieci od 3,5 kg...
z resztą jeszcze dużo czasu do namysłu![]()