Gosia101318
Fanka BB :)
Na razie biorę uniwersalne. Do nich jako wkłady na początek będę miała tetrę, ewentualnie kilka wkładów bambusowych - w upały będą lepsze. Dwa pierwsze zdjęcia to otulacze, ostatnie to formowanki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to takie majtochy w które wkładasz zwykłą pieluche tetrowa? że starsza córka miałam takie bardzo podobne, w środku miały folię żeby nie przeciekalo na ubrankaNa razie biorę uniwersalne. Do nich jako wkłady na początek będę miała tetrę, ewentualnie kilka wkładów bambusowych - w upały będą lepsze. Dwa pierwsze zdjęcia to otulacze, ostatnie to formowanki.
Zobacz załącznik 830559 Zobacz załącznik 830560 Zobacz załącznik 830561

No moja starsza córka miała rok i 2 m-ce jak się zalatwiala na nocnik.pieluchy tylko na noc do spania .w dzień chodziła w majtkach. tez urodzona w czerwcu [emoji38] 25.Kirde ja dzieci nie mam ale mam 22letniego bratamiałam 14 lat jak się urodził i jak mama byla w pracy to opieka nad nim i pranie pieluch we frani to była moja dola. Wtedy była motywacja do nauki sikania na nocnik więc przestał nosić pieluchy jak mial rok i 5 mcy
![]()

Ja też myślałam, że mdłości mi już odpuściły, ale niestety.., złudne pragnienieA męczą Was dziewczyny dalej mdłości? Ja myślałam, że mam to już za sobą, aż do dziś..
W ogóle dzisiaj mam gorszy dzień - jestem smutna i zła - wszystko w jednym.. I czuję się bardzo nieatrakcyjna..
ciężko mi było dzisiaj wygramolić się z wyrka. Ale nie promieniuje mi na nogi, ani nic.