Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie pod luznymi bluzkami też widać bo byłam szczupła i nie miałam brzucha więc teraz widać że coś się odznacza :-)My stwierdzielismy ze zrobimy prezent mikolajkowo- urodzinowy. I mnie też widać. Ale zakładam luźne bluzki i jest ok.
Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie wg chińskiego kalendarza powinna być córka a póki co prawdopodobnie syn będzie :-)Dziewczyny ktore juz wiedza jaka plec sprawdzalyscie może z chińskim horoskopem płeć dziecka. Czy zgadza wam się to co lekarz powiedział.?
KoreczkiU mnie pod luznymi bluzkami też widać bo byłam szczupła i nie miałam brzucha więc teraz widać że coś się odznacza :-)
U mnie wg chińskiego kalendarza powinna być córka a póki co prawdopodobnie syn będzie :-)
Dziewczyny tak trochę z innej beczki. W sobotę robimy z dziewczynami babski wieczór i każda coś przygotowuje. Nie mam zielonego pojęcia co przygotować, coś smacznego i by nie zajęło mi zbyt dużo czasu, no i najlepiej by na zimno było bo muszę to zawieźć do koleżanki która mieszka 40km ode mniemyślałam nad sałatka ale już jedna dziewczyna będzie robić.
to moze jakieś kawałki kurczaka w panierce na zimno maczane w dobrym sosieNo właśnie w naszym towarzystwie już przebrzydle bo zawsze są na spotkaniach ;(
mam w domu 8-latka, który nie ma i na razie nie dostanie laptopa. jest mu on obecnie całkowicie zbędnyDziewczyny jakie jest wasze zdanie na temat kupienia pod choinkę 7i 8 latkowi laptopa?
Myślę że dla takiego wieku jest wiele lepszych prezentówDziewczyny jakie jest wasze zdanie na temat kupienia pod choinkę 7i 8 latkowi laptopa?